W6 Serie

Onze klassieke en meest verkochte koffiebrander. De W6 Serie is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft een robuuste uitstraling. De perfecte combinatie van functionaliteit, capaciteit en grootte. Beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; automatisch of elektrisch.

Koffiebrand Tools

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom hebben we handige tools ontworpen om  jouw koffiebrandproces te verbeteren.

Prijsinformatie

Voor meer informatie over onze prijzen, vul onderstaand formulier in en ons salesteam neemt contact met je op.

Download brochure

Lees meer over onze W6 serie.

Previous
Next

Onze W6 Serie

W6A & W6E

De perfecte brander om mee te starten

Bedien gemakkelijk de instellingen om jouw ideale brandprofiel te creëren.

Een klassieker en onze meest verkochte brander

Ontworpen voor kleine tot middelgrote branderijen. Een eyecatcher in elke koffiewinkel!

Duurzaam branden

Wij bieden verschillende oplossingen om duurzaam te branden met onze W6 serie. Deze zorgen voor emissiereductie en een verlaging van energiegebruik en hiermee jouw operationele kosten. Beter voor het milieu en het scheelt geld!

Waarom onze klanten kiezen voor de W6 serie

W6 icon

Flexibel

W6 icon

Makkelijk in gebruik

W6 icon

Duurzaam

W6 icon

Uitstekend ontworpen

Makkelijk te gebruiken & flexibel

Als je een professioneel startmodel zoekt met de perfecte combinatie van functionaliteit, capaciteit en grote, dan is de W6 Serie de beste keuze voor jou! Met een capaciteit van 6 kg/u per batch en compacte maten (1,34 x 0,72 x 1,74 meter), is het een geweldige aanvulling op je koffiebranderij. De look en feel van de W6 Serie zorgt meteen voor een industriële en robuuste uitstraling. 

GROTE AMBITIES, KLEINE RUIMTE?

We doen er alles aan om onze producten te verbeteren zodat jij duurzaam, efficiënt en kostenbesparend kan branden. Dat is ook de reden dat we de W6 Serie hebben ontworpen met twee verschillende ventilatoren. Dit maakt het mogelijk om tegelijkertijd te branden en te koelen, wat de productiecapaciteit tot 24 kilogram per uur verhoogd. Dit bespaart tijd én geld.

Reduceer emissie door een SFE filter toe te voegen aan de W6A. Een SFE filter reduceert rook en stof met 90%. Het vermindert ook de geur tijdens het branden. Of reduceer emissie door elektrisch koffie te branden met met onze W6E. De Giesen W6E koffiebrander maakt het mogelijk om binnen te branden zonder gas. Het installeren van de W6E is snel en gemakkelijk.

BRAND KOFFIE ALS EEN KAMPIOEN

Doordat de W6 Serie zorgt voor veel controle, een compacte maat heeft en makkelijk te gebruiken is, wordt deze Serie vaak gebruikt in koffiebrandkampioenschappen. De W6A en de W6E kun je op twee verschillende manieren bedienen. De standaard manier is handmatig via het controle paneel. Het is ook mogelijk om de brander te bedienen via onze Roast Profile Software. met onze software is het mogelijk om profielen op te nemen en af te spelen zodat je altijd dezelfde kwaliteit terugkrijgt. Op deze manier kan je je klanten een blijvende kwaliteit aanbieden.

 

Geweldige uitstraling

SPECIFICATIES

Functionaliteiten

Airflow

Luchtstroomregeling

Ervaar optimale controle over de luchtstroming bij alle Giesen koffiebranders.

Trommelsnelheid

Pas de trommelsnelheid aan om nog meer controle uit te oefenen over het brandproces. Voor maximale controle over het gehele brandproces, stel de trommelsnelheid in, in combinatie met de luchtstroming en creëer consistente brandprofielen.

Roaster Control

Bediening koffiebrander

Ons bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken en geeft alle belangrijke parameters weer om de actuele en gewenste temperatuur (automatisch) in te stellen. Hiermee wordt een constante kwaliteit geborgd.

Low Noise

Laag geluidsniveau

Onze koffiebranders beschikken over stille ventilatoren die geluid tot een minimum beperken.

Exhaust

1 Uitgang

Gemakkelijk te installeren, minder energieverbruik en verlaging van de operationele kosten.

Duurzaam koffiebranden

Door state-of-the-art technologie toe te passen bieden wij oplossingen om duurzaam koffie te branden. Beter voor het milieu en lagere operationele kosten in een!

Onze kracht is ons netwerk

Vind een Giesen Coffee Roasters distributeur bij jou in de buurt.