W45A koffiebrander

De Giesen W45A koffiebrander is ontworpen om snel, eenvoudig en efficiënt koffie te branden. Met een productiecapaciteit van 45 kg per partij /180 kg per uur is deze koffiebrander goed uitgerust voor industriële toepassingen en productie van grote partijen geroosterde koffiebonen. Om tijd en geld te besparen hebben we een ingebouwd brandprofiel systeem toegevoegd dat je de mogelijkheid geeft om je brandprofielen te creëren, op te slaan en af te spelen.

Koffiebrand tools

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom hebben we handige tools ontworpen om  jouw koffiebrandproces te verbeteren.

Prijsinformatie

Voor meer informatie over onze prijzen, vul onderstaand formulier in en ons salesteam neemt contact met je op.

Download brochure

Lees meer over onze W45A.

Previous
Next

Onze W45A koffiebrander

W45A koffiebrander

Capaciteit

Met een productiecapaciteit van 45 kg per partij /180 kg per uur is deze koffiebrander goed uitgerust voor industriële toepassingen en productie van grote partijen geroosterde koffiebonen.

Geavanceerde technologie

Maak, sla op en bewaar jouw brandprofielen met het ingebouwde Brandprofiel systeem en maak gebruik van de diverse functionaliteiten die standaard inbegrepen zijn, zonder extra kosten!

Uitstekend ontworpen

Zodat jij verzekerd bent van een snel, eenvoudig en efficiënt brandproces.

Waarom klanten kiezen voor onze W45A

W45A Icon

Een complete oplossing om grote hoeveelheden hoge kwaliteit koffie te branden

W45A Icon

Geavanceerde technologie

W45A Icon

Ontvang snel en makkelijk support en updates met remote support router

W45A Icon

Monitor jouw brandproces

Complete oplossing

De Giesen W45A koffiebrander kan je volledig automatisch bedienen. Door de automatisering van de standaard productiestappen wordt het gemak, de snelheid en het rendement van het koffiebranden verhoogd. De groene koffiebonen worden automatisch in de hopper gegoten en vervolgens vrijgelaten in de brandtrommel.

Na de branding worden de gebrande koffiebonen in de koelzeef gelaten voor een snelle koeling met behulp van de ventilator. In slechts drie minuten wordt de volledige partij van 60 kg. koffiebonen afgekoeld.

Terwijl de bonen afkoelen kan de nieuwe partij alweer gebrand worden, waardoor dit proces doorlopend en automatisch kan doorgaan. Dit garandeert de productiviteit en rendement van het gehele brandproces.

Bewaar & herhaal brandprofielen

Door middel van een handige touchscreen kan je makkelijk je brandproces controleren en monitoren. De W45A is voorzien van een ingebouwd Brandprofiel systeem, waarmee goedgekeurde recepten en brandprofielen eenvoudig worden opgeslagen en opnieuw afgespeeld. Op deze manier is het eenvoudig om verschillende koffiesoorten te branden met hun eigen aangepaste instellingen en brandduur, waardoor de constante kwaliteit en versheid van het eindproduct optimaal gewaarborgd blijft.

Laag geluidsniveau & makkelijk te onderhouden

De Giesen W45A koffiebrander is voorzien van een gietijzeren, dubbelwandige trommel met kwalitatieve lagers. De brander beschikt over ventilatoren met een laag geluidsniveau en alle onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Daarnaast werkt de koffiebrander met een interne cycloon die de schillen van de gebrande koffiebonen verzamelt. De standaard hittebestendige kleuren die wij gebruiken voor de Giesen W45A koffiebrander zijn zwart of zilvergrijs. Ook de W45A kan je volledig customizen.

Grootschalige productie

SPECIFICATIES

Coffeebeans

Capaciteit

22,5 – 45 kg

Power

400 V – 50/60 Hz
3-phase

Gas type

Natural en propane

Uitgang

200 + 300 mm

Coffeebeans

Gewicht

1800 kg

Certificates-Giesen-Coffee-Roasters

Certificeringen

CE

Functionaliteiten

Airflow

Luchtstroomregeling

Ervaar optimale controle over de luchtstroming bij alle Giesen koffiebranders.

Trommelsnelheid

Pas de snelheid en luchtstroom aan om jouw ideale brandprofiel te creëren.  Standaard inbegrepen, geen extra kosten

Roaster Control

Bediening koffiebrander

Ons bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken en geeft alle belangrijke parameters weer om de actuele en gewenste temperatuur (automatisch) in te stellen. Hiermee wordt een constante kwaliteit geborgd.

Low Noise

Laag geluidsniveau

Onze koffiebranders beschikken over stille ventilatoren die geluid tot een minimum beperken.

FastCooling

Snelle koeloptie

Snel je koffiebonen afkoelen met onze snelle koeloptie om zo de maximale versheid en kwaliteit van je koffiebonen te behouden

Duurzaam koffiebranden

Door state-of-the-art technologie toe te passen bieden wij oplossingen om duurzaam koffie te branden. Beter voor het milieu en lagere operationele kosten in een!