W30A coffee roaster

Maximale efficiëntie, hoge capaciteit. Deze volledig geautomatiseerd W30A koffiebrander heeft een ingebouwd Brandprofiel systeem wat het mogelijk maakt om brandprofielen te maken, op te slaan en af te spelen. Dit is de perfecte oplossing voor middelgrote koffiebranderijen. Met een capaciteit van 30 kilo per partij, brand de W30A 120 kilo koffie per uur.

Koffiebrand tools

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom hebben we handige tools ontworpen om  jouw koffiebrandproces te verbeteren.

Prijsinformatie

Voor meer informatie over onze prijzen, vul onderstaand formulier in en ons salesteam neemt contact met je op.

Download brochure

Voor meer informatie over onze W30A.

Previous
Next

Onze W30A koffiebrander

W30A Koffiebrander

VOOR MIDDELGROTE KOFFIEBRANDERIJEN

Met een capaciteit van 120 kilo per uur is het een goede toevoeging voor koffiebranderijen die op grote schaal koffiebranden.

Geavanceerde technologie

Maak, sla op en herhaal je favoriete brandprofiel met onze ingebouwde Brandprofiel systeem voor de W30A.

INBEGREPEN: Externe cycloon

De externe cycloon verwijdert de schilletjes automatisch van de gebrande koffiebonen.

Waarom klanten voor de W30A koffiebrander kiezen

W30A Icoon

Beheers ieder aspect van het brandproces

W30A Icoon

Ingebouwd Roast Profile System

W30A Icoon

Maximale efficiëntie, hoge capaciteit

W30A Icoon

Volledig automatisch

maximale efficiëntie & meer capaciteit

Deze relatief nieuwe toevoeging tot de Giesen familie is een brander met twee keer de capaciteit van de W15A. Met de voormengbrander kan je je bonen met nog meer nauwkeurigheid branden.

Gebaseerd op de wensen van onze klanten

We hebben de W30A koffiebrander ontwikkelt met een ingebouwd Brandprofiel systeem. Dit systeem geeft je de mogelijkheid om brandprofielen te maken, op te slaan en af te spelen. De brander heeft een capaciteit van 30 kilo per partij.

Met het Brandprofiel systeem kan je ook recepten en profielen opslaan. De externe cycloon verwijdert de schilletjes van de gebrande bonen. De optionele pellet pers zorgt ervoor dat de velletjes vervolgens in een makkelijk te verwijderen disk worden geperst.

Met een capaciteit van 120/u is het een waardevolle toevoeging voor iedere koffiebranderij die koffiebrand op grote schaal. Het is ook een perfecte oplossing voor klanten die meer capaciteit nodig hebben.

BRAND BETROUWBAAR, EFFICIËNT EN KOSTEFFECTIEF

De Giesen W30A Koffiebrander is ontworpen om betrouwbaar, efficiënt en kostenbesparend koffie te branden. De brander is handgemaakt door bekwame bouwers en bestaat uit hoge kwaliteit Europees staal en gietijzer. De koffiebrander heeft een gietijzeren dubbelwandige trommel met hoogwaardige lagers. De gehele machine is uitgerust met ventilators met een laag geluidsniveau en alle onderdelen zijn makkelijk te onderhouden.

Het voordeel van de W30A is dat het brandproces kan worden gecontroleerd via de controletoren, die wordt bediend via een touchscreen. Je kan makkelijk de temperature, vermogen, ventilatorsnelheid en trommelsnelheid aanpassen. Alle gegevens zijn zichtbaar op het scherm en iedere aanpassing kan worden gedaan. Zelfs de fysieke onderdruk in de brandtrommel.

Betrouwbaar, efficiënt & kostenefficient

SPECIFICATIES

Coffeebeans

Capaciteit

15 – 30 kg

Stroomvoorziening

400 V – 50/60 Hz

3 phase

Gas type

Natural en propane

Uitgang

2 x 200 mm

Coffeebeans

Gewicht

1500 kg

Certificates-Giesen-Coffee-Roasters

Certificeringen

CE & UL

Functionaliteiten

Airflow

Luchtstroomregeling

Ervaar optimale controle over de luchtstroming bij alle Giesen koffiebranders.

Trommelsnelheid

Pas de trommelsnelheid aan om nog meer controle uit te oefenen over het brandproces. Voor maximale controle over het gehele brandproces, stel de trommelsnelheid in, in combinatie met de luchtstroming en creëer consistente brandprofielen.

Roaster Control

Bediening koffiebrander

Ons bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken en geeft alle belangrijke parameters weer om de actuele en gewenste temperatuur (automatisch) in te stellen. Hiermee wordt een constante kwaliteit geborgd.

Low Noise

Laag geluidsniveau

Onze koffiebranders beschikken over stille ventilatoren die geluid tot een minimum beperken.

FastCooling

Snelle koeloptie

Snel je koffiebonen afkoelen met onze snelle koeloptie om zo de maximale versheid en kwaliteit van je koffiebonen te behouden

Duurzaam koffiebranden

Door state-of-the-art technologie toe te passen bieden wij oplossingen om duurzaam koffie te branden. Beter voor het milieu en lagere operationele kosten in een!