W15A koffiebrander

De Giesen W15A is veelzijdig en flexibel met een productie capaciteit van 500 gram tot 15 kilo per partij. Brand en koel tegelijkertijd om zo je totale productietijd te verminderen. Met onze W15A is het mogelijk om 60 kilo per uur te branden.

Koffiebrand Tools

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom hebben we handige tools ontworpen om  jouw koffiebrandproces te verbeteren.

Prijsinformatie

Voor meer informatie over onze prijzen, vul onderstaand formulier in en ons salesteam neemt contact met je op.

Download brochure

Lees meer informatie over de W15A.

Previous
Next

Onze W15A Koffiebrander

W15A

Makkelijk in gebruik

De W15A staat bekend als een nauwkeurig bestuurbare koffiebrander.

Capaciteit

Met onze W15A kan je 500 gram tot 15 kilo per partij branden. Verminder je totale productietijd en brand 60 kilo per uur.

Dubbelwandige trommel

Geproduceerd van hoge kwaliteit gietijzer en staal. Behoudt en verdeelt hitte gelijkmatig en consistent.

Waarom klanten voor onze W15A kiezen

W15A Icon 3

Consistentie

W15A Icon 3

Brand non-stop

W15A Icon 3

Gebruiks- vriendelijk

W15A Icon 3

Minder emissie

Maakt koffiebranden snel en makkelijk

Dit model is perfect voor een middelgrote koffiebranderij. De Giesen W15A Koffiebrander heeft een capaciteit van 500 gr. tot 15 kilo per partij. Net als alle Giesen koffiebranders heeft de W15A de mogelijkheid om tegelijkertijd te kunnen branden en koelen.

BRAND NON STOP

De W15A staat bekend als een nauwkeurig in te stellen koffiebrander. Hierdoor is de brander geschikt voor grote batches specialty coffee. Met de snelle koelmotor is het mogelijk om je gebrande bonen snel af te koelen. Dit vermindert de totale productietijd.

Voeg een externe cycloon bij je W15A toe en brand non stop. Een cycloon verzamelt de schilletjes van de gebrande koffiebonen. Hierdoor worden de bonen die in de koelzeef komen, gescheiden van de schillen en kunnen de bonen na het afkoelen onmiddellijk worden verwerkt. Je hoeft de verzamelde schilletjes niet uit de koffiebrander te halen tussen twee brandingen door omdat de cycloon extern is. Het is ook makkelijker om de koffiebrander te onderhouden wanneer je een externe cycloon gebruikt.

Nooit meer zware koffiezakken optillen met behulp van onze Groene Koffie Transporteur.

Gefeliciteerd, je bedrijf is aan het groeien! Meer tevreden klanten die je koffie heerlijk vinden, meer koffie om te branden maar dus ook meer koffiezakken tillen.

Om zo veel mogelijk repeterende bewegingen te verminderen, introduceren wij ons Groene Koffie Transporteur inclusief weegschaal. De Groene Koffie Transporteur sluist je groene koffie automatisch naar de trechter. Als je op zoek bent naar een geautomatiseerd brandproces, is een Groene Koffie Transporteur een must.

Het belangrijkste is dat de productiesnelheid wordt verhoogt en risico’s worden verlaagt. De bonen worden vervoert door een buis met behulp van een vacuumpomp. De Groene Koffie Transporteur is beschikbaar met of zonder weegschaal.

Niet meer tillen

SPECIFICATIES

Coffeebeans

Capaciteit

0,5 – 15 kilogram

Stroom

Alle voedingen

Gas type

Natural en propaan

Uitgang

200 mm

Coffeebeans

Gewicht

750 kg

Certificates-Giesen-Coffee-Roasters

Certificeringen

CE & UL

Functionaliteiten

Airflow

Luchtstroomregeling

Ervaar optimale controle over de luchtstroming bij alle Giesen koffiebranders.

Trommelsnelheid

Pas de trommelsnelheid aan om nog meer controle uit te oefenen over het brandproces. Voor maximale controle over het gehele brandproces, stel de trommelsnelheid in, in combinatie met de luchtstroming en creëer consistente brandprofielen.

Roaster Control

Bediening koffiebrander

Ons bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken en geeft alle belangrijke parameters weer om de actuele en gewenste temperatuur (automatisch) in te stellen. Hiermee wordt een constante kwaliteit geborgd.

Low Noise

Laag geluidsniveau

Onze koffiebranders beschikken over stille ventilatoren die geluid tot een minimum beperken.

Exhaust

1 Uitgang

Gemakkelijk te installeren, minder energieverbruik en verlaging van de operationele kosten.

Duurzaam koffiebranden

Door state-of-the-art technologie toe te passen bieden wij oplossingen om duurzaam koffie te branden. Beter voor het milieu en lagere operationele kosten in een!