W1 Serie

De perfecte koffiebrander om kleine hoeveelheden koffie te branden en jouw ideale brandprofiel te vinden. De W1 is erg handig voor testbranden naast de standaard productie en de productie van exclusieve brandingen in kleinere hoeveelheden. De W1 is beschikbaar in 3 variaties, vind jouw perfecte match!

Koffiebrand tools

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom hebben we handige tools ontwikkeld om koffiebranden makkelijker te maken.

Prijsinformatie

Voor meer informatie over onze prijzen, vul onderstaand formulier in en ons salesteam neemt contact met je op.

Download brochure

Lees meer over  onze W1 serie.

Previous
Next

Onze W1 serie

W1A, W1M & W1E

Compacte koffiebrander, grote resultaten

De W1 serie combineert hoge kwaliteit met uitgebreide functionaliteiten in een makkelijk te gebruiken compacte koffiebrander.

Capaciteit

De brandcapaciteit van de Giesen W1 koffiebrander ligt tussen 100 en 1500 gram per partij.

Welke W1 past het beste bij jou?

Het verschil tussen de koffiebranders is dat "A" staat voor automatische bediening, "M" staat voor manual, handmatige bediening en "E" staat voor elektrisch.

Waarom klanten kiezen voor onze W1 serie

W1 series icon

Compacte koffiebrander, grote resultaten

W1 series icon

Hoge kwaliteit & uitgebreide functionaliteiten

W1 series icon

Reduceer emissie & operationele kosten

*W1E *W1A, W1M i.c.m. SFE filter

W1 series icon

Branden van kleine hoeveelheden hoge kwaliteit koffie

Compacte koffiebrander, grote resultaten

De Giesen W1A, W1M en de W1E zijn ideaal voor het branden van kleine hoeveelheden koffie. Daarom wordt deze koffiebrander vaak gebruikt voor testbranden. Als je jouw ideale brandprofiel hebt gevonden, kan je de  instellingen vervolgens toepassen bij het branden van grotere partijen koffie.

Beschikbaar in drie variaties

De koffiebranders uit onze W1 serie zijn commerciële koffiebranders, ontworpen om consistent te branden, emissie terug te dringen en operationele kosten te verlagen.

De naam zegt het al! Onze W1 serie is beschikbaar in drie variaties, de W1A, W1M en de W1E. Het verschil tussen de koffiebranders is dat “A” staat voor autmatische bediening, “M” staat voor manual, handmatige bediening en “E” staat voor elektrisch. Alledrie de koffiebranders zijn volledig te customizen.

Een product valt of staat met de presentatie. Daarom hebben we voor onze W1 serie een mooie presentatietafel ontworpen. Met deze presentatietafel weet je zeker dat jouw W1 maximaal tot zijn recht komt. Het design van de tafel is volledig aan te passen naar jouw smaak. Stem de kleur en het materiaal van het tafelblad af op je huisstijl, voeg een logo toe of  maak een eigen ontwerp voor op de zijkant. Het is allemaal mogelijk.

 

Reduceer emissie & operationele kosten

Om duurzaam koffie te branden en emissie te reduceren bieden wij een  SFE  filter aan. Rook en stof worden hiermee met 90% verminderd. Hierdoor vermindert ook de geur die vrijkomt tijdens het koffiebranden.

Lees meer over onze oplossingen om milieuvriendelijk en energie-efficiënt koffie branden op onze koffiebrand tools pagina.

Als je binnen wilt koffie branden (zonder gas) of koffie wilt branden tijdens een evenement dan is onze W1E een goede keus. De W1E is een elektrische koffiebrander ontworpen om binnen koffie te branden, zonder gas en met bijna geen emissie uitstoot. Door elektrisch te branden verbruik je minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verlaging van de operationele kosten. Beter voor het milieu en het bespaart geld! Het installeren van de W1E is makkelijk en snel te regelen, geen aannemer, gaskanaal of vergunning(en) benodigd.

DUURZAAM KOFFIE BRANDEN

SPECIFICATIES

Functionalities

Airflow

Luchtstroomregeling*

Ervaar optimale controle over de luchtstroming bij alle Giesen koffiebranders. *Optioneel

Trommelsnelheid*

Stel de brandtemperatuur in waarmee de koffiebonen en lucht in de trommel wordt geregeld, voor maximale controle over het brandproces. *Optioneel

Roaster Control

Bediening koffiebrander*

Ons bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken en geeft alle belangrijke parameters weer om de actuele en gewenste temperatuur (automatisch) in te stellen. Hiermee wordt een constante kwaliteit geborgd. *Optioneel

Low Noise

Laag geluidsniveau

Onze koffiebranders beschikken over stille ventilatoren die geluid tot een minimum beperken.

Exhaust

1 Uitgang

Gemakkelijk te installeren, minder energieverbruik en verlaging van de operationele kosten.

Duurzaam koffiebranden

Door state-of-the-art technologie toe te passen bieden wij oplossingen om duurzaam koffie te branden. Beter voor het milieu en lagere operationele kosten in een!

Onze kracht is ons netwerk

Vind een Giesen Coffee Roasters distributeur bij jou in de buurt.