Giesen Coffee Roasters

  • Mail us
  • General: +31 (0) 315 68 13 77
  • Support: +31 (0) 85 888 69 88
  • en
  • nl
  • de

Brandprofiel systeem

Maximale controle

Het Brandprofiel systeem is eenvoudig te gebruiken en geeft je maximale controle over het brandproces. Met behulp van het Brandprofiel systeem kan je alle instellingen voor de branding klaarzetten en regelen: de temperatuur, vermogen, ventilatorsnelheid en trommelsnelheid. Tijdens het branden kunnen alle instellingen worden bijgehouden en gecontroleerd via het Brandprofiel systeem. Hier wordt de real time brandinformatie getoond en is tevens belangrijke grafische informatie af te lezen.

Standaard bedieningspaneel

Het grote voordeel van het Brandprofiel systeem is dat je een brandprofiel kunt opnemen met alle gerelateerde instellingen. Dit maakt het mogelijk om hetzelfde recept tijdens het branden keer op keer te herhalen met verschillende hoeveelheden koffie. Op deze manier kan je het exacte kwaliteitsniveau van je gebrande koffiebonen evenaren. Alle Giesen koffiebranders zijn uitgerust met een bedieningspaneel waarmee je de instellingen van je profiel kunt voorbereiden. Dit is een handmatig systeem. Als je professioneel koffie brandt, is het misschien niet altijd handig voor je om dit handmatig in te stellen. Daarom kunnen alle Giesen Coffee Roasters ook (semi) automatisch worden aangestuurd met behulp van het Brandprofiel systeem.


(Semi-) automatisch bedieningssysteem

Het Giesen Brandprofiel systeem is een van onze koffiebrand tools waar je koffiebrander direct mee is verbonden om zo (semi)automatisch je koffie te branden.

Sluit Menu