fbpx

Onze kracht is ons netwerk

Onze koffiebranders zijn met de hand gemaakt en individueel gecontroleerd in ons productiecentrum in Ulft. Vanuit Ulft, reizen onze koffiebranders de hele wereld over.

0
Distributeurs

Vind jouw Giesen distributeur

Hieronder vind je een overzicht van al onze distributeurs. Voer je postcode en plaatsnaam in en de dichtbijzijnste dealer of distributeur wordt getoond. Bij sommige van onze distributeurs is er een showroom, waar je onze branders in het echt kan bekijken. Onze distributeurs leveren alle producten uit ons assortiment en kunnen jou ontzorgen m.b.t. service en installatie.

Voor specifieke vragen , verzoeken wij je om contact op te nemen met een distributeur bij jou in de buurt. Voor alle andere vragen kan je contact openemen met onze Global manager of Sales, Marc Weber.

   Ontmoet onze brand ambassadors

   Sasa Sestic

   Brand Ambassador

   5
   Sasa Sestic is een barista wereldkampioen, ondernemer en een invloedrijke visionair in de koffie-industrie. Sasa’s passie reikt naar eigen zeggen veel verder dan een kop koffie; hij  zet zichzelf in om het koffieproces en het leven van de arbeiders die hierbij betrokken zijn, te verbeteren.

   Willem Boot

   Brand Ambassador USA

   Willem heeft een grote passie voor koffie en heeft jarenlange ervaring binnen de koffie industrie. In 1998 heeft hij Boot Coffee opgericht en is het zijn missie om koffiebranderijen te adviseren m.b.t. strategie en kwaliteitsverbetering.

   In onze blog, deelt Willem zijn inzichten in de wereld van koffie branden.

   Sluit Menu